Produse noi în stoc

VFL650-20 /20mWt pen-type/ Multifunction, Power bank, Led lanterna

Proiectat pentru a detecta rupturile și fisurile din fibrele cablurilor optice în timpul instalării și reparării liniilor de comunicații cu fibră optică. Adesea utilizat pentru testarea transmisiei legăturilor cu fibră optică.
Are o putere optică de ieșire stabilă în două moduri de funcționare: modulare continuă și impuls.
Corpul ergonomic este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face robust și durabil. Conector universal de 2,5 mm pentru inele FC, SC, ST cu capac care protejează ieșirea optică de contaminare.

OPM/VFL/LAN Multifunctional tester (-50…+26; 20mWt; LAN tester)

OPM/VFL/LAN Multifunctional tester este un dispozitiv combinat foarte compact care permite măsurarea atât în segmentele optice cât și în cele de cupru ale rețelelor de cablu. Dimensiunile dispozitivului nu depășesc 10 cm, iar greutatea este de 100g, cu dimensiunile mici ale acestuia, multimetrul combină funcțiile unui contor de putere optic, a unui tester cu perechi răsucite și a unui detector de deteriorare a fibrelor optice folosind lumină roșie vizibilă.

CLV-100C (Fiber Cleaver)

CLV-100C (Fiber Cleaver) este un produs de nouă generație, este un cleaver extrem de ușor și de încredere pentru construirea rețelei optice, proiectat pentru o portabilitate excelentă, CLV-100C (Fiber Cleaver) este ideal pentru aplicațiile FTTx.